Wardrobe Technology ApS i København

Det københavnske IT-firma Wardrobe Technology har lige netop lanceret deres garderobeteknologi-system, populært kaldet for WT. Systemet erstatter anvendelsen af garderobebilletter i alverdens garderober i hele verden. Systemet bygger på kerneteknologier fra Microsoft og understøttes af en tablet fra Samsung, en termisk printer fra Zebra, en fingeraftrykslæser af amerikansk oprindelse. Og som det sidste kommer systemet i smukt designet alu-casing ala MacBook Pro-style. Det er i øvrigt firmaet egen designer, Lorenzo Giansante, som har en master i maskiningeniør fra DTU. Systemet henvender sig til alle, der driver en bemandet garderobe, og som gerne vil have 100% kontrol over garderoben.

Det kan Wardrobe Technology gøre for dig

Hvad kan systemet gøre for dig? Ser du, det er et relevant spørgsmål at stille. Systemet erstatter fuldstændigt de gamle fortrykte billetter. Billetterne erstattes af, at gæsten lægger sig pegefinger på fingeraftrykslæseren. Herefter skanner personalet i garderoben gæstens finger. Når fingeren er skannet, åbner tabletten op for muligheden for at vælge: “Jakke”, “Taske” eller “Andet”. De to første giver sig selv. Men hvad nu hvis gæsten har andet end en jakke eller en taske? Så trykker personalet på andet, og så kommer et tastatur til personalets rådighed. Her kan man skrive fx “Kamera” eller hvad man nu vil.

Det smart er her, at den samme gæst får det samme nummer til alle sine ejendele. Det gør det også meget lettere for personalet at finde gæstens indleverede genstande frem, hurtigt! Og ikke nok med det, når gæsten placerer sin finger ved tjek-ud, bliver personalet oplyst om, at gæsten har en “Jakke”, en “Taske” og et “Kamera” som så hurtigt kan findes frem. Alle gæsten effekter får det samme nummer.

Det er smart, og meget enkelt!

Hvad koster systemet så?

Det er også et godt spørgsmål. For firmaet opererer med flere forskellige prissætninger. Fx kan du vælge at betale en fast pris pr. måned, som er baseret på dit salg af garderobebilletter. Det er også muligt, at betale for hver eneste ene print. Det er meget forskelligt, hvad der passer bedst til dig, men du kan være sikker på, at prisen for de gamle garderobebilletter slet ikke kan måle sig med Wardrobe Technology priserne. For du får rigtig meget for pengene. Som fx:

  1. En admin-portal med eget login
  2. Mulighed for at downloade transaktioner i PDF til regnskabet
  3. Realtid opdatering af transaktioner
  4. Ingen svind i din garderobe pga gensalg af gamle garderobebilletter

Og meget, meget mere. Alt det får du til en pris, som er konkurrencedygtig med prisen på gamle, old school garderobebilletter. Du kan slet ikke forestille dig, hvor enkelt levet bliver med Wardrobe Technology.

Hvordan kommer du i gang?

Det er ret enkelt for du kan enten ringe direkte på 6018 0262 og snakke med Nikolaj. Han snakker dansk, svensk og engelsk. Han kan sørge for, at du får en fremvisning af produktet så du selv kan røre og prøve at skabe nogle digitale garderobebilletter. Det er helt gratis; det eneste det koster dig, er et par kopper kaffe og måske et stykke kage. Til gengæld lover han, at du bliver glædeligt overrasket.

Kom i gang nu og besøg Wardrobe Technology på nettet.

Klik her for at komme til forsiden.