Sexlegetøj til kvinder

Sexlegetøj til kvinder kommer i ekstremt mange forskellige udformninger. Det handler i virkeligheden om, at du som kvinde skal være opmærksom på hvilken type af stimulation du godt kan lide. Lidt groft kan man sige, at der er en inddeling af de områder som sexlegetøjet kan stimulere:

  1. Vagina stimulation
  2. Anal stimulation
  3. Klitoris stimulation
  4. Bryst stimulation
  5. Bondage stimulation
  6. Minivibrator

Den sidstnævnte er faktisk lidt arbitrær. Det er den fordi at bondage oftest kobles sammen med fantasier omkring bondage. Uanset om du er den submissive eller den dominante. I det efterfølgende vil jeg tage dig igennem de 5 punkter.

Sexlegetøj til kvinder – vagina stimulation

Når det drejer sig om vagina stimulation, så er der virkelig mange forskellige produkter som du kan vælge i mellem. Der er selvfølgelig den helt almindelige og normale dildo. Den er i sagens natur en kopi af den mandlige fallos. Den kan udvides således, at den også kan vibrere via batterier som skal installeres i dildoen. Den kaldes for en dildovibrator. Det er de muligheder, der findes indenfor dildo stimulation.

Dernæst skal det også nævnes, at der findes bækkenbundskugler som til deles tjener det formål, at træne din bækkenbund op. En stærk bækkenbund sikrer dig maksimal følelse og orgasmemuligheder. Desuden kan du præstere et stærkere greb om din partners penis. Det er lækkert for jer begge to!

I denne forbindelse skal det også nævnes, at der findes vibratorer fra We-Vibe. Det fornemme ved disse vibratorer er, at du oplever vagina stimulation samtidigt med at din partner oplever stimulation direkte på hans penis.

Det er rigtigt lækker for jer begge to.

Anal stimulation og sexlegetøj til kvinder

Når talen falder på anal stimulation hører det også til gruppen under sexlegetøj til kvinder. For anal stimulation er en ofte meget overset type af stimulation. Det er nemlig sådan, at du i numsen har omkring 12.000 forskellige nerverender som hver især aktiveres. Til dette formål er det en klar fordel at anvende en helt old school anal butt plug. Hvis du er nybegynder, så start gerne med en lille en af slagsen.

Dernæst findes der anal kugler eller anal kæder. Anal kæder har den fordel, at de meget ofte bliver gradvist større. Det vil altså sige, at hvis du er nybegynder er det en stor fordel. Start med at indføre det i det små, og gå gradvist længere og længere frem. Som man siger.

Du bliver overrasket over det store sortiment, der findes af sexlegetøj til kvinder og anal stimulation.

Sexlegetøj til kvinder og klitoris stimulation

I gamle dage var klitoris stimulation henvist til at være med den gode gamle finger. Sådan er det heldigvis ikke længere. For i dag kan du nyde godt af klitoris stimulation ved en direkte mekanisk påvirkning af klitoris. Det forudsætter naturligvis, at du godt kan lide den direkte stimulation. Men hvad nu hvis du ikke er fan af den direkte stimulation?

Jeg ved erfaringsmæssigt, at mange kvinder ikke bryder sig om direkte stimulation af klitoris. Det er helt ok! For firmaet Satisfyer har fremstillet en klitoris stimulator, der fungerer via trykbølger.

Det betyder, at du kan opnå en ekstrem hurtig orgasme uden mekaniske påvirkninger af din klitoris Det er en verdensnyhed indenfor sexlegetøj til kvinder.

Bryst stimulation og sexlegetøj til kvinder

Kan du godt lide, at blive stimuleret direkte på dine brystvorter? Så kan du selvfølgelig “bare” lade din partner kysse og slikke dine brystvorter. Men hvad nu, hvis det ikke er nok? Ja, så kan du med fordel investere i en stimulator, der gør arbejdet for dig og jer. Husk at anvende rigeligt med glidecreme. Det vil nemlig intensivere oplevelsen meget markant.

Selv hvis ikke brystvorte stimulation ikke er noget for dig, fordi det føles for intenst, så er en decideret brystvorte stimulator absolut noget for dig. Du vil opleve, at det er ekstremt dejligt.

Sexlegetøj til kvinder og bondage stimulation

Bondage er som tidligere nævnt mere en arbitrær stimulation. Det er den fordi den knytter sig til fantasier og tanker omkring bondage fremfor en egentligt stimulation. Det fede og det frække er, at du enten er helt og aldeles i din partners vold. Eller også er din partner helt og aldeles i din vold. Det er forskellen mellem det at være den submissive eller den dominante part.

Se mere til sexlegetøj til kvinder.

Klik her for at komme til forsiden.