Pocket pussy er et lækkert legetøj

Pocket pussy er et lækkert legetøj og der findes i dag mange hundrede varianter af det populære stykke sexlegetøj til mænd. I denne artikel vil komme ind på et par stykker af dem. For at starte med at forklare, hvad en pocket pussy er, kan vi ligeså godt oversætte det fra engelsk: Lommefisse eller lomme fisse. Forklaringen er den, at en pocketpussy er en lille replika af den kvindelige vagina. Og fordi den er så lille kan du sagtens have den i lommen. Det er i hvert fald tanken omkring dem. For i virkeligheden er de slet ikke så små. Jo, altså nogle af dem fra firmaet NMC er i en størrelse, der passer ned i lommen. Men det er langt fra alle, der har den lille størrelse.

Pocket pussy Aggie

Pocket pussy – den helt simple version

Den mindste pocket pussy som vi kender til på markedet i dag er fra firmaet NMC. De har lavet specielt 2 forskellige små pocketpussy som vi er ret begejstrede for herinde på Dvelop.dk. Den har fået et polsk klingende navn, og det er Aggie. Det bliver så til Pocket pussy masturbator Aggie. Når man tager den lille fisse ud af pakken synes den ikke af meget. Og hvis du har en almindelig størrelse af penis, vil du også begynde at overveje, om du overhovedet kan få den derind. Altså ind i Aggie. Så lille er den. En anden ting som også er lidt spøjst er, at den virker som om den sveder lidt hele tiden. Den er på en eller anden måde sådan lidt fugtig i det. Det er ikke ulækkert eller noget. Ved nærmere undersøgelse af plastarten TPR viser det sig, at det er en indbygget egenskab.

Det skal lige siges, at der skal masser af glidecreme på Aggie. Dels fordi der er stor modstand i TPR-plast alene, men også fordi den klemmer relativt hårdt om penis. Den er heller ikke særlig lang. Den er 11 cm og har et gennemgående hul. Vores testperson siger, at den er fantastisk at lege med. Plus, den koster kun 60 kr. Det er billigt.

Pocket Pussy Vulcan Ripe

Pocket pussy – den lidt mere avancerede

Vulcan Ripe er også en producent af de her små og lækre pocket pussy masturbatorer og de har ligesom NMC lavet den helt simple, hvor der slet og ret er tale om en håndholdt lommefisse. Men Vulcan Ripe har også lavet en lidt mere avanceret version, hvor de har indbygget en lille bullet vibrator i sleevet. Det er ret genialt for når du tænder for bullet vibratoren, forplanter vibrationer sig over i sleeve. Og dermed også over i din penis. Det giver lige den der ekstra dimension til onanien. Det føles virkelig skønt, når du støder med den. Altså, at der samtidigt er en masse vibrationer samtidigt med. Det smarte ved Vulcan Ripe er, at den kommer med det der hedder multispeed.

Det vil sige trinløse vibrationsmuligheder. Ikke nok med det. Der er også 6 indbyggede faste vibrationer. Det giver dig næsten uendelige muligheder for en ekstravagant stimulering.

Pocket pussy spider

Din bedste pocket pussy i badet

Den sidste pocket pussy som vi skal kigge på i denne artikel er Spider. Spider er et ret kendt brand. Ikke helt på linje med Fleshlight, men dog alligevel lidt i samme kategori. Det fornemme ved Spider pocket pussy er, at den er designet til at have med i badet. Den kommer med en sugekop i bunden. Denne sugekop kan sidde fast på alle blanke og glatte overflader. Så udover, at den kan sidde på væggen i badeværelset kan den også sidde fast på skabe etc. Nu er det jo ikke noget nyt fænomen, at mange mænd (og kvinder) onanerer i badet. Hvis du er en person, der elsker at onanere i badet, så er Spider pocket pussy et must. Den er simpelthen for lækker til at du ikke skal købe den. Og ved du hvad? Det er faktisk ret hygiejnisk at onanere i badet. Alt bliver ligesom skyllet ud med badevandet.

Spider pocket pussy købes billigst på makelove.dk. Vi har testet prisen for Sinful.dk og Makelove.dk er faktisk billigst med produktet. Selv uden en egentlig prisgaranti. Klik på billedet af Spider pocket pussy for at komme til Makelove.dk.

Overvejelser du skal gøre omkring pocket pussy

En pocket pussy er ikke bare en pocket pussy. Der findes den helt simple, der er fremstillet i TPR-plast. Den er lille og meget kompakt og alligevel kan den gøre jobbet ordentligt. Hvis du ellers bare husker at bruge rigelige mængder af glidecreme. Hvilke overvejelser skal du gøre dig? Du skal i første omgang beslutte dig for, hvilken stimulering du gerne vil have. Hvis det slet og ret skal være en replika af en vagina, er du godt tjent med NMC Pocket Pussy Masturbator Aggie. Den er lækker at lege med og den føles dejligt omkring penis, når du støder med den. Så er det, det simple du leder efter er Aggie det bedste bud.

Hvis du derimod også er på udkig efter yderligere stimuleringsmuligheder som vibrationer så skal du bestemt overveje Vulcan Ripe Pocket Pussy er nummer 2 vi har behandlet i denne artikel. Selve lommefissen giver en fantastisk stimulering i sig selv, men de vibrationer som bullet vibratoren frembringer tager onanien op på næste niveau.

Det er værd at huske på, at samtlige nævnte pocket pussy i denne artikel kan anvendes i badet. Men hvis du vil have en som er helt specifikt designet til at have med i badet, skal du købe Spider Pocket Pussy. Den er intet mindre end fantastisk at have med dig, når du onanerer i badet.

Er du klar? Find din nye pocket pussy her.

Klik her for at læse om Wardrobe Technology.