Bondage er for alle

Normalt forbinder de fleste bondage med noget obskurt noget, der foregår i en skummel swingerklub. Nu er en swingerklub selvfølgelig noget specielt forstået på den måde, at det ikke foregår hjemme under dynerne. Eller i soveværelset for den sags skyld. Men skummel er den altså ikke. Man kan sagtens gå i en swingerklub og opleve ekstrem bondage, men det er langt fra alle, der går i en swingerklub som ønsker at opleve den ekstreme form for bondage. For det kan nemlig være så meget, bondagebegrebet. Det kan være den lette leg ligesom det kan være det helt ekstreme. Dette emne vil jeg forsøge at komme ind på i denne artikel, og jeg vil også komme med nogle henvisninger til, hvor du kan komme i gang for første gang. Og med hvilke bondageprodukter du med fordel kan investere i.

Baggrundsviden om bondage

Bondage er i al sin enkelthed en seksuel orientering eller overbevisning om man vil. Og det handler om at den ene part underkaster og giver dig fuldstændig hen i sin partners vold. Eller at man er den kontrollerende part. Det kan ske på mange forskellige måder. Af elementer som typisk anvendes til bondage er reb, bindesæt, håndjern, lænker eller manchetter. Elementer kan enkeltvis indgå i bondagelegen. Eller man kan have en hel palette af remedier til at indgå i sine bondagelege. Hvad man anvender, er helt op til en selv.

Når jeg indledningsvis skriver, at bondage er for alle, tænker jeg først og fremmest på, at mange eksperimenterer med helt uskyldig bindelege. Til det formål kan du med fordel købe begynder fetish sæt. I et begynder fetish sæt vil der typisk være håndjern, en lille pisk, blindfold og håndjern. Et sådan sæt er velegnet til at udforske bondagelege på det helt milde plan. For ikke at sige det helt uskyldige plan.

Det kan også være det helt ekstreme bondage, hvor der virkelig er bundet op. Fx kan mandens kønsdele være ekstremt bundet op. Eller kvinden kan være fuldstændig gjort immobil. I den ekstreme bondageleg er det vigtigt at alle parter er ædru og ikke påvirkede af stoffer.

Den ekstreme bondage

Hvis du begiver dig ud i ekstrem bondage, hvor immobilitet er fremherskende, er det vigtigt, at du aftaler et “safeword” med din partner. Dette er faktisk ekstremt vigtigt fordi, når bondage legen er blevet rigtig intens, kan det være svært at vide, om man er gået over stregen. Et eksempel på et safeword kunne fx være: “Nok” eller bare “Tak”. Den ekstreme bondage er faktisk allermest velegnet til par, der kender hinanden rigtig godt.

Udover dette bondage safeword kan du også aftale et “gå ikke længere nu-ord”. Det betyder, at du har et ord for, hvornår du ikke skal gå videre med legen. Eller øge intensiteten i bondagen. Et eksempel på et sådant ord kunne være: “Middel”. Eller noget som så enkelt som “Stop”. Det eneste vigtige er bare, at både du og din partner kender betydningen af det aftalte ord.

I denne artikel vil jeg komme ind på, hvad den lette bondage leg kan være.

bondage fantasi

Denne lette del af legen

I den helt lette ende har jeg kigget på et ret uskyldigt bondageprodukt. Det er et fetish sex fantasi kit som jeg har fundet på https://belugi.dk. Det indeholder en lille pisk i læder, håndjern og et blindfold som enten manden eller kvinden kan bære. Ydermere er håndjernene forsynet med en lille sikkerhedslås sådan, at du godt kan komme ud af håndjernene i en nødsituation. Det giver en ekstra sikkerhed for begge parter.

Fetish sex fantasi kittet kommer fra producenten Pipedream, der er en ekstremt anerkendt producent af sexlegetøj. Når jeg anbefaler et sådan kit til dig som begynder, er det fordi:

  1. Det er billigt
  2. Du kan hurtigt finde ud af om bondage er noget for dig/jer

Så et sådant begynder kit er helt ideelt for de fleste til at starte med. Det kan nemlig være, at du finder ud af, at du er til mere. Og så er det let at udvikle arsenalet af bondagelegetøj med tiden. Eller sige; det var ikke helt noget for mig.

Bondage er også en spredestang

Ved du forresten hvad en spredestang er? Det kan både være en stang, der sikrer, at der hele tiden holdes en vis afstand mellem benene. Det kan dog også være en stang, hvor der indgår et halsbånd og som er fastmonteret omkring håndleddene. Dette er i den helt lette og meget uskyldige ende af bondage spektret. Det kan også være et specielt læder harness som begrænser bevægelsesfriheden i mere eller mindre udtalt grad.

Der er rigtig mange muligheder og hvis du gerne vil vide mere om bondagelege, kan du med fordel se alle MakeLove’s produkter til bondage.

Læs eventuelt også den spændende artikel om pocket pussy her.