Hudpleje

Hudpleje bliver mere og mere aktuelt i dag. For i en verden, hvor forurening er et stadig stigende prolem fra afbrænding af fossile brændsler, er der flere skadelige stoffer i luften end nogensinde før. Måske er du ryger. At ryge en cigaret udløser flere end 4000 forskellige kemiske forbindelser. Visse af disse kemiske forbindelser er kendt for at giver “rygerhud”. Især omkring munden. Det vil sige i mundvigene og lige over læberne. Det viser sig ved, at huden ganske enkelt kommer til at se furet ud. Der opstår nogle dybe riller, som er et tegn på, at huden langsomt og gradvist mister sin elasticitet.

Det kan også kaldes for mormor-hud. Eller endnu værre: Ymer-hud! Hvad er ymer-hud? Hvis du har været barn i 70’erne har du formentligt nok spist ymer med sukker og/eller ymerdrys. Hvis du lader ymerdryssen og sukkeret ligge længde nok, vil det begynde at skille sig og danne de her dybe furer.

Hudpleje før og nu

Hudpleje har været brugt af mennesker i mange, mange år. Nogle af de første hudpleje produkter til kvinder har som sådan stort set udelukkende indeholdt glycerin som til stadighed anvendes som et blødgørende stof i mange hudcremer. Siden kemiens evolution fra cirka 1940 og fremad er det sket rigtig meget på fronten omkring hudpleje produkter til både kvinder og mænd. Forskellige kemiske stoffer er kommet til. Visse er fjernet igen fordi man på et eller andet tidspunkt har indset, at det de kemiske stoffer ikke har bidraget optimalt eller måske endda har haft uheldige egenskaber.

I nyere tid er man begyndt at anvende naturlige tilsætningsstoffer som glycerin, mandelolie, vindruekerneolie og mange andre forskellige og naturlige tilsætningsstoffer. I dag er hudpleje produkter vigtige for både mænd og kvinder fordi det får huden til at se yngre ud. Og er der noget vi fortjener som mand eller kvinde, er det, at vores hud ser så lækker og tiltagende ud som overhovedet muligt.

Hudpleje til mænd

Mænd er normalt ikke nogle størrelser, der går så meget op i pleje af huden og det er egentligt både en synd og en skam. For der findes virkelig lækre produkter indenfor hudpleje til mænd som giver huden et ekstra løft. Som mand kender du sikkert alle de populære produkter fra L’Oreal og de andre store aktører som producerer hudpleje til mænd. Vi her på Dvelop.dk har derimod fundet ud af, at der findes en lille producent i Danmark, som producerer samme hudpleje produkter til mænd. Produkterne giver de eksakt samme værdier som hudplejeprodukterne fra det store producenter gør. Den producent som vi har fundet i Danmark har blandt andet sat sine produkter til salg på en dansk erotisk sexshop. Finder du det mærkeligt, at en dansk sexshop sælger hudplejeprodukter mænd? Her på Dvelop.dk gør bestemt ikke det.

Vi synes derimod, at det er helt naturligt, at et lækker og dejligt udseende nøje hænger sammen med det at være sexet som mand. Jo mere sexet du er som mand, jo mere vil din partner elske, at elske med dig. Det giver sig selv. Vi som mænd elsker jo også at køre i en bil som har et lækkert udseende. Der er ingen forskel i det, og så det en kvinde gerne vil have. Den allerbedste tur, i den allerbedste bil.

Klik her for at se hudpleje til mænd.

Hudpleje til kvinder

Langt størstedelen af kvinder kender til hudpleje produkter, og det er med god grund. Gennem alle tider har kvinder været interesserede i at se så attraktive ud som overhovedet muligt, når det drejer sig om at kurtisere til mænd. Det er langt mere respektabelt at kvinder gør så meget ud af sig selv som overhovedet muligt. Vi skal lige skynde os at sige, at vi tilskynder mænd til det samme.

Kvinder er dog i langt større grad bekendt med hudpleje produkter end mænd er. Langt de fleste kvinder har deres foretrukne mærke indenfor hudplejeprodukter. Det er der ikke noget at sige til. Du skal dog være opmærksom på som kvinde, at vi her på Dvelop.dk har fundet en dansk producent som er ligeså god som alle de kendte franske mærker.

Vi har erfaret, at der findes en sexshop på den københavnske vestegn som har indgået et samarbejde med LANTZ Copenhagen, der producerer ALT indenfor hudpleje til kvinder. Alt lige fra masker, agurker, cremer mv. Ja, alt, hvad du har behov for som kvinde for at være så dejlig som du overhovedet kan være. Hudpleje produkterne er langt, langt billigere end de tilsvarende kendte franske mærker.

Se alt til hudpleje til kvinder her.

Sexlegetøj, hudpleje, glidecreme og lingeri

Nogle vil måske tænke, at det kan være en obskur sammenblanding, når et og samme website skriver om alle nævnte produkter på selvsamme website. Det er nu ikke så mærkelig for det står helt klar for os inde på Dvelop.dk, at der er nøje sammenhæng mellem de nævnte produkter. Hvor skal du ikke være så attraktiv og dejlig som overhovedet muligt? Og når talen flader på sexlegetøj, lingeri, glidecreme og hudpleje må vi altså konstatere, at vi ser en direkte sammenhæng mellem de nævnte produkter.

Man kan sige, at hele verden hænger sammen på forunderlig vis og sexlegetøj, hudpleje, glidecreme og lingeri hænger sammen i denne forbindelse. Hvis du leder efter sexlegetøj i alle dets afskygninger, så anbefaler vi her hos Dvelop.dk at du besøger https://makelove.dk. Her finder du ALT som får din seksuelle verden til at hænge meget bedre sammen. Den garanti giver vi dig gerne.

Besøg MakeLove på nettet her.

Gå til forsiden her.

Du kan også læse mere om de skønne produkter på Bluedetect.dk her.